ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

EUROBANK
Στη Eurobank Equities κορυφαίες "μετοχές" στο Χρηματιστήριο Αθηνών  είναι η εμπειρία και η γνώση που έχουν χτίσει, γεγονός που της αναγνωρίζετε ανεβάζοντάς την στην κορυφή μεταξύ των χρηματιστηριακών εταιριών που δραστηριοποιούνται στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.  
Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου χρηματιστηριακές υπηρεσίες με συνέπεια και αξιοπιστία.
Για την Eurobank Equities όμως ο χάρτης των επενδυτικών ευκαιριών δεν έχει σύνορα. Είναι παρούσα όπου χτυπάει ο χρηματιστηριακός σφυγμός, και πάντα στη διάθεσή των πελατών της για να εκτελέσει τις συναλλαγές τους στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου. 
Το Τμήμα Διεθνών Αγορών της προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 30 διεθνή χρηματιστήρια προκειμένου να συναλλαχθεί σε χιλιάδες τίτλους.
H Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ είναι μέλος της Αγοράς Παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, προσφέρει υπηρεσίες διαπραγμάτευσης και εκκαθάρισης και κατέχει ηγετική θέση όσον αφορά το μερίδιο αγοράς. 
Η Εταιρία είναι Βασικός Διαπραγματευτής τύπου Β και προσφέρει σχεδόν όλα τα παράγωγα προϊόντα που είναι συνδεδεμένα με Ελληνικές μετοχές και διαπραγματεύονται στο ΧΠΑ, όπως για παράδειγμα Futures και Options στον δείκτη FTSE/ATHEX 20, Stock Futures και Options σε συγκεκριμένες μετοχές μεγάλης και μεσαίας κεφαλαιοποίησης του ATHEX, καθώς επίσης και δανεισμό τίτλων σε συγκεκριμένες μετοχές του δείκτη.

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Συγκρίνετε τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, προκειμένου να επιλέξετε εύκολα την καλύτερη ασφάλεια!

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

NEWSLETTER

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SOCIAL MEDIA

We use own and third party cookies to improve our services and show ads related to your preferences by analyzing your browser habits. If you continue browsing , we consider you accept its use. You can switch the configuration or learn more here
x