ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Δύναμις
Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία Ελληνική, νοικοκυρεμένη ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων με γερές πλάτες και τη σιγουριά της προσωπικής επαφής. 

Η δραστηριότητά της βασίζεται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνέπειας, υπευθυνότητας και σεβασμού με τους πελάτες της, τους συνεργάτες της και τους εργαζομένους της. Στη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική ο πελάτης, ο συνεργάτης και ο εργαζόμενος έχουν όνομα. 

Η αναγνωρισμένη αξιοπιστία της εταιρείας υπογράφεται από το πιστό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό της αλλά και από τις σταθερές και ποιοτικές σχέσεις της με τους διαμεσολαβητές-συνεργάτες της απ’ όλη τη χώρα που στηρίζουν την ανάπτυξη και αποτελούν εγγύηση για τη βιωσιμότητά της. Παράλληλα, έχει το προνόμιο της συνεργασίας με αντασφαλιστικές εταιρίες διεθνούς κύρους οι οποίες αποτελούν εγγύηση για την δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή εξασφάλιση που οι ασφαλισμένοι της και οι συνεργάτες της μπορούν να απολαμβάνουν. 

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Οδική Βοήθεια & Φροντίδα Ατυχήματος: 210 3497064
Θραύση Κρυστάλλων: 210 9988155

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Συγκρίνετε τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, προκειμένου να επιλέξετε εύκολα την καλύτερη ασφάλεια!

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

NEWSLETTER

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SOCIAL MEDIA

We use own and third party cookies to improve our services and show ads related to your preferences by analyzing your browser habits. If you continue browsing , we consider you accept its use. You can switch the configuration or learn more here
x